A murit Bogdan Marghiol, tânărul care a impresionat mii de oameni şi s-a luptat cu o boală cumplită

A murit Bogdan Marghiol, tânărul care a impresionat mii de oameni şi s-a luptat cu o boală cumplită. Înainte de Crpciun fusese trimis acasă de medici, care nu i-au mai dat nicio şansă. A ajuns atunci în Turcia, unde a mai trăit trei luni, cu speranţa că va învinge cancerul.

Bogdan Marghiol avea 20 de ani şi mai întâi a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat în România, dar apoi boala s-a răspândit în tot corpul. În prima zi de Crăciun a anului trecut mama băiatului a aflat că nu se mai poate face nimic pentru el. Medicii i-au spus să îl ia acasă, să moară în patul lui.

Rudele şi prietenii s-au mobilizat, au lansat sute de apeluri cerând ajutor în mediul online şi mii de oameni au făcut posibil ca Bogdan să plece spre Turcia.

Acolo a fost operat şi a început tratamentul cu citostatice, medicii fiind foarte optimişti în privinţa şanselor de vindecare. Începuse să meargă, făcea exerciţii de recuperare şi cure de citostatice. Din păcate, în urmă cu 7 zile, o veste a picat ca un trăsnet.

Bogdan a început să aibă probleme majore de respiraţie, a fost conectat la aparate şi medicii din Turcia au crezut că a răcit la plămâni. În urma analizelor s-a descoperit însă că nu avea niciun virus, ci o timoră foarte mare care apăsa pe plămâni şi nu-l lăsa să respire.

Joi de dimineaţă, tânărul vesel de doar 20 de ani a pierdut lupta cu cancerul!

Lasă un răspuns