Ați găsit aceste lucruri pe stradă? Nu le ridicați! 10 obiecte periculoase!

Vă recomandăm să treceți pe lângă aceste obiecte și să nu le atingeți dacă doriți să rămâneți sănătoși și să nu atrageți nenoriciri.

1.BANI DE FIER
Moneda metalică absoarbe foarte bine orice fel de energie, atât pozitivă, cât și negativă. Energia pozitivă transformă moneda într-un talisman – dar este puțin probabil ca talismanul să fie aruncat. Mai degrabă cineva și-a descărcat negativul asupra monedei, apoi a aruncat-o, ca să scape de această energie distructivă.

În plus, chiar și strămoșii noștri au observat că banii găsiți niciodată nu aduc bogății: foarte curând după ce găsiți o mică sumă de bani, riscați să pierdeți mult mai mult.

2.BIJUTERII DIN AUR
Metalul prețios atrage foarte ușor orice farmece, iată de ce bijuteriile din aur și argint sunt folosite, deseori, pentru vrăji de dragoste, blesteme sau deochiuri. Inelele, în special cele de cununie, sunt lăsate în stradă pentru a-și lua rămas bun de la problemele din viața personală. ”Probarea” bijuteriei găsite poate avea consecințe negative chiar dacă stăpânul vechi a pierdut-o întâmplător.

Metalul interacționează cu câmpul energetic al stăpânului și cunoaște multe despre viața sa. Purtarea bijuteriilor străine vă va schimba propriul câmp energetic, vă va provoca disconfort și vă va influența auto-realizarea.

3.OBIECTE HANDMADE: PĂPUȘI, FIGURINE, JUCĂRII DE PLUȘ
De obicei, aceste lucruri sunt scoase din casă pentru a scăpa de blestem. Probabilitatea că acest obiect este îmbibat cu energie negativă este deosebit de mare dacă l-ați găsit la o răscruce de drum sau în locuri mai puțin cunoscute de oameni. Această descoperire poate aduce neînțelegeri în familie, boli și probleme materiale.

4.ACE ȘI BOLDURI
Obiectele metalice ascuțite se încarcă ușor cu energie negativă, din acest motiv foarte rar se află în stradă întâmplător. E posibil că acul sau boldul a fost purtat de cineva în calitate de talisman și l-a pierdut.

Un astfel de obiect este plin de energie negativă, deoarece protejându-și stăpânul ia toate atacurile negative asupra sa. Dacă atingeți acul, tot negativul pe care dușmanii îl aveau față de proprietarul anterior va fi transmis dumneavoastră.

5.CRUCE
Crucea are o legătură strânsă cu soarta omului. Ea memorează toate faptele omului, cele bune și cele rele. Punându-și crucea străină, omul ”îmbracă” totodată și soarta străină. Se spune că chiar și o ușoară atingere a unei cruci găsite face ca omul să ia asupra sa păcatele străine.

6.CHEI
În ritualuri cheile deseori se folosesc pentru ”a încuia” nefericirea, iar apoi se aruncă. Persoana care a găsit acest obiect ”va deschide” ușa închisă și va atrage nenorociri în viața sa. Cheile sunt deosebit de periculoase dacă au fost găsite în ape stătătoare.

7.BRĂȚĂRI DIN FIRE DE AȚĂ
Foarte des sunt folosite în calitate de amuletă și protejează stăpânul, acumulând toată energia negativă. Aceste brățări, de regulă, nu se pierd întâmplător: ele se rup și cad de pe mâna proprietarului, atunci când sunt pline la maxim cu negativ și amuleta nu mai poate îndeplini funcția de protecție. Atingând acest obiect, vă expuneți la un impact negativ foarte puternic.

8.OGLINZI
Onglinzile se consideră de mult timp obiecte periculoase. Suprafața oglinzii are memorie: ea absoarbe energia persoanelor, pe care le reflectă, și a evenimentelor, la care devin martori. Oglinda raspândește această energie asupra tuturor celor care mai apoi se uită în ea. Iată de ce, dacă nu doriți ca negativul să facă parte din viața dumneavoastră, treceți pe lângă o oglindă găsită.

9.PIEPTENI
Pieptenii întotdeauna interacționează cu energia stăpânului, care depinde mult de gândurile, modul de viață și faptele lui. Deci, ridicând un pieptene, riscați să vă încărcați cu energie negativă, pentru că nu știți ce fel de om a fost proprietarul anterior. În plus, pieptenele este deseori folosit pentru vrăji și farmece.

10.CEAS
E cunoscut faptul că atunci când un om moare se oprește și ceasul său de mână. Acest obiect are cea mai strânsă legătură cu câmpul energetic al omului. Iată de ce, ridicând acest obiect, dumneavoastră încălcați integritatea propriului câmp energetic și riscați să preluați bolile și problemele stăpânului vechi.

Aveți grijă de dumneavoastră!

Lasă un răspuns