Băieţel de 4 ani, trimis acasă de medici, moare la 24 de ore în braţele mamei din cauza unei infecţii generalizate

Băiețel de 4 ani din Marea Britanie, trimis acasă de medici cu diagnosticul că este “ok”, moare la 24 de ore în brațele mamei din cauza unei infecții generalizate, scrie The Sun.

Katrina, mama copilului, a povestit devastată cum micul Little Sheldon Farnell, 4 ani, a fost externat din Spitalul Sunderland Royal, duminica trecută, în ciuda insistențelor mamei că băiatul nu se simte bine.

Internat vineri, copilul a fost externat duminică
Băiatul a fost internat vineri, iar medicii i-au luat o analiză de sânge, spunându-le părinților că vor primi rezultatele într-o oră.

Însă, acestea nu au venit până duminică seară, astfel că băiatul a fost externat, a povestit și unchiul copilului.

“Mama copilului a tot întrebat dacă au venit rezultatele, însă ele au venit abia duminică seară, când Sheldon fusese deja externat. Copilul nici măcar nu putea merge, măcar din motivul ăsta și nu trebuiau să-l externeze. Avea toate semnele unei infecții, era galben și avea diaree”, a povestit Daniel Robson, unchiul copilului.

La nici 24 de ore, băiețelul a fost transportat de urgență la spital, după ce s-a prăbușit luni dimineață acasă. Medicii au încercat să-l salveze, dar din păcate copilul a murit în brațele mamei. El avea o infecție generalizată în sânge.

“Pur și simplu mi-au lăsat copilul să moară. Ne-au dat speranțe false și ne-au spus că este bine. Acum, trebuia să cheltuiesc bani să-i fac cel mai frumos Crăciun, dar voi cheltui banii pentru înmormântare. Dacă ne-ar fi dat rezultatele într-o oră, așa cum au zis, copilul meu ar mai fi trăit. Nu trebuia să ne trimită acasă”, a declarat Katrina, mama băiețelului.

Un comentariu la „Băieţel de 4 ani, trimis acasă de medici, moare la 24 de ore în braţele mamei din cauza unei infecţii generalizate

Lasă un răspuns