Bătrână de 97 de ani din Prahova, batjocorită o noapte întreagă. Nepotul femeii a găsit patul rupt

O bătrână din Drajna, Prahova, care mai are 3 ani până să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani, a fost abuzată fără milă de un bărbat, toată noaptea.

Nepotul femeii, care a venit în vizită de dimineață, să o verifice, spune că a găsit tăblia patului ruptă și a alertat autoritățile.

Astfel, poliţiştii din Prahova sunt în alertă şi caută un bărbat pe care îl suspectează că ar fi agresat sexual o bătrână de 97 de ani. Posibilul viol a fost descoperit de nepotul victimei care a alertat autorităţile.

Bătrâna locuia singură în casă, iar rudele ei veneau la ea să îi aducă de mâncare și să îi mai facă curat. Dimineață, unul dintre nepoţi a venit să vadă ce face bătrâna și a găsit-o pe aceasta pe jos, lângă pat iar tăblia patului era ruptă.

Bătrâna, care are pierderi frecvente de memorie, n-a știut să spună ce s-a întâmplat, însă nepotul a observat că poarta a fost forțată și a anunțat poliția.

Dusă la Spitalul de Obstetrică Ginecologie din Ploieşti, bătrâna a fost examinată de medic. Femeia prezenta leziuni traumatice în zona vaginală. În plus, pe corpul acesteia au fost depistate mai multe răni.

Pentru că victima nu poate fi audiată din cauza suferinţelor medicale, nu este coerentă şi are pierderi de memorie, poliţiştii încă nu au depistat agresorul.

Un comentariu la „Bătrână de 97 de ani din Prahova, batjocorită o noapte întreagă. Nepotul femeii a găsit patul rupt

Lasă un răspuns