Copilul care i-a trimis tatălui o scrisoare, în Rai…

Jase Hyndman a impresionat posta din Marea Britanie, el a decis sa ii trimita tatalui sau o felicitare.

Pe plic nu era trecuta nicio adresa, ci doar cateva cuvinte ale baietelului: „Domnule postas, poti sa-i duci asta lui tati in Rai, de ziua lui?”.
Impresionat de gestul baietelului, Sean Miligan (managerul companiei) i-a raspuns personal lui Jase: „In timpul expedierii scrisorii tale, am devenit constienti de cateva pericole, scrie unica.ro.

Asa ca am vrut sa profit de aceasta ocazie si sa-ti spun cum am reusit sa ducem cu succes in Rai scrisoarea pentru tatal tau.

A fost o provocare dificila, pentru ca am fost nevoiti sa evitam stele si alte obiecte galactice in drumul spre Rai. Insa poti sa fii linistit ca aceasta scrisoare foarte importanta a fost expediata cu succes.

Prioritatea Royal Mail (n.r. – Posta Regala Britanica) este sa expediem in siguranta corespondenta voastra, care este foarte importanta. Personal, voi face tot ce-mi sta in putere sa ma asigur ca scrisorile voastre vor ajunge cu succes in Rai”, a scris acesta.

Mama lui Jase, Teri Copland, a povestit ca fiul ei a fost „coplesit” de gestul exceptional al celor de la posta.

„Puteai să nu depui niciun efort, sa ignori această scrisoare, insa acest gest facut pentru un copilas pe care nu l-ai intalnit niciodata este foarte frumos. Royal Mail, mi-ati redat increderea in umanitate”, a mai spus mama baiatului.

Lasă un răspuns