Cum a reușit un câine să-și trezească stăpânul din comă: „M-a salvat”

Un câine a fost declarat erou, după ce a reușit să-și trezească stăpânul din coma indusă medical după ce bărbatul a fost internat cu pneumonie, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul.

 

Animalul a primit o „învoire” specială din partea personalului unității medicale pentru a-și vedea stăpânul, scrie metro.co.uk.

Bărbatul de 65 de ani, supraviețuitor al cancerului de colon, a ajuns la spital, suferind de pneumonie, air emdicii au decis să-l bage în comă indusă medical. Aceștia au fost șocați să descopere că bărbatul s-a trezit imediat ce câinele său, un poodle Schnauzer de cinci ani pe nume Teddy, a început să latre.

„Miracolul” s-a petrecut , în 2016, la trei zile după decizia medicilor, iar de atunci, personalul spitalului i-a permis animalului de companie să-și viziteze mai des stăpânul, observând că bărbatul dă semne rapide de recupere.

„Teddy este un câțel remarcabil. Întotdeauna le spun oamenilor că l-am salvat pe Ted, iar el, la rândul său, pe mine”, a declarat Andy Szasz, stăpânul animalului.

Lasă un răspuns