Cum arata celebra Veronica, personajul care i-a bucurat pe romani in perioada comunista

Lulu Mihaescu este una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Cu personajul Veronica a ajuns in casele romanilor in perioada comunista si a fost unul din simbolurile copilariei acelor vremuri.

Cum arata Veronica astazi
A devenit cunoscuta in anul 1972 datorita filmului „Veronica”, poveste care a continuat si in pelicula „Veronica se intoarce” (1973). Lulu a fost comparata cu actrita americana Shirley Temple, iar imaginea personajului Veronica a dainuit in timp.

In 1972, Lulu avea doar 4 ani. Actrita are astazi 44 de ani si arata incredibil. Fetita care i-a cucerit pe romani a mai aparut in filme precum „Saltimbancii”, „Un saltimbanc la Polul Nord” si „Mama”, regizate de Elisabeta Bostan.


Lulu, frumoasa la 44 de ani


Lulu locuieste in Vancouver

Lulu nu mai locuieste de mult timp in Romania. A renuntat la actorie in perioada adolescentei pentru a se dedica muzicii. A studiat Conservatorul din Bucuresti si a plecat in Canada, tara in care a devenit profesoara de pian. Lulu Mihaescu traieste in Vancouver, insa pastreaza cu mare dragoste amintirile legate de Romania.

Povestea Veronicai
In productia Veronica, Lulu Mihaescu a aparut alaturi de actori consacrati precum Dem Radulescu. In acelasi film a aparut si cantareata Margareta Paslaru.

Lasă un răspuns