Cuplul adoptă un copil orfan nedorit de nimeni, însă primul cuvânt al fetiţei o face pe mamă să izbucnească în lacrimi

Într-o zi în care nimic nu părea să fie ieşit din comun, zeci de oameni au asistat la o scenă extrem de emoţionantă pe Aeroportul Bush din Houston.

Mai mulţi copii cu nevoi speciale din China au sosit să-şi întâlnească familiile adoptive, sperând din suflet că de acum înainte vor avea parte de un cămin permanent.

La fel ca celelalte mame care se aflau acolo, Audrey Shook a zărit-o pe Lucy, o fetiţă de 6 ani, pe care a îndrăgit-o din prima clipă.

Între cele două s-a stabilit o conexiune uimitoare, primul lor schimb de replici dovedind din plin acest lucru. „

– Bună! Sunt mama!”, a spus Audrey, în timp ce Lucy părea să îi răspundă repetând cuvântul „Mama” atunci când a văzut-o.

Acesta este sfârşitul unei călătorii care a început cu mult timp în urmă pentru cuplul din Texas.

„Am început să ne întâlnim în liceu şi am ştiut de atunci că vrem să adoptăm un copil din China”, a mărturisit Audrey.

Cu toate acestea, când cuplul a primit vestea că va avea un copil, au pus ideea adopţiei în aşteptare.

Nouă ani mai târziu ei au văzut un videoclip cu Lucy şi s-au îndrăgostit pe loc de fetiţa care se afla într-un orfelinat din China.

Faptul că micuţa Lucy suferă de Sindromul Down nu a reprezentat o piedică pentru cei doi, ci din contră – şi-au dorit şi mai mult să îi ofere şansa la o viaţă mai bună.

„Întotdeauna am iubit copiii cu nevoi speciale, în special copiii cu Sindrom Down.”, a spus Audrey.

Shannon Phillips, reprezentanta agenţiei de adopţii care a ajutat această familie să o întâlnească pe Lucy ştie cât de greu este ca aceşti copii să fie adoptaţi:

„Aceştia sunt copii pe care nimeni nu îi doreşte, ei au stat pe listele de adopţie întreaga lor viaţă, petrecându-şi copilăria într-un orfelinat”.

Deşi agenţia solicită familiilor mai întâi să găzduiască orfani cu nevoi speciale timp de patru săptămâni, familia Shooks a fost hotărâtă din prima clipă.

Cuplul a demarat deja procesul de adopţie.

Lasă un răspuns