Dida Drăgan și povestea vieții sale… Este de neînchipuit!

În anii ’90, Dida Drăgan și-a încercat norocul în politică, dar și în afaceri. Succesul nu a fost, însă, de partea sa și s-a retras din vizorul public.

”Am avut nenumărate depresii, dar sunt o mare credincioasă. Dumnezeu nu m-a lăsat! Niciodată nu mi-a fost ușor. Trebuie să recunosc, am vrut să-mi iau viața, de mai multe ori. Unul dintre momente a fost atunci când m-au acuzat pentru ce nu am făcut. Am fost acuzată de misticism, când am luat premiu cu piesa „Reaprindeți candela”. Mergeam la biserică, e adevarat”, a spus Dida Drăgan.

În anul în 2010, Bodo, solistul formației Proconsul, spunea că s-a pocăit și că Dida Drăgan s-a botezat în același timp cu el.
“Este adevărat, m-am pocăit și botezat, împreună cu soția mea Loredana și Dida Drăgan, în Biserică Rîul Vieții!”.

În acea perioadă, artista a avut și probleme grave de sănătate, despre care nu a vrut să vorbească prea mult.

“Am făcut două operații grele, cu anestezie generală, în doar două săptămâni. Am crezut că plec pe câmpiile cerești”, a mărturisit artista.

Apoi, Dida Drăgan a avut parte de o altă lovitură a vieții, ea trebuind să vândă tot pentru a acoperi un credit de circa 500.000 de euro, făcut în perioadă în care își încercase norocul în afaceri.

În urmă cu câțiva ani, Dida Drăgan s-a mutat în Elveția, acolo unde locuiește și fiul său.
“Dida a fost bolnavă, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apăra în public. Ea a și stat în Elveția și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze. Într-un singur an, artista s-a operat de două ori, la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au spus prietenii artistei.

Lasă un răspuns