Ea e fetiţa de 4 anișori din Marea Britanie înecată de propria mamă, care apoi i-a dat foc

Amelia este fetița de 4 anișori din Marea Britanie ucisă de propria mamă, Carly Ann Harris, de 38 de ani, care acum este judecată după ce și-a înecat fiica și i-a dat foc.

Procesul lui Carly Ann Harris a început, vineri, la tribunalul Newport Crown, femeia fiind acuzată că, pe 8 iulie, și-a înecat fiica de patru ani, apoi i-a dat foc, după ce ar fi avut “mai multe semne de la îngeri”.

Potrivit procurorilor, înainte de a îi lua viața, femeia i-ar fi spus copilei că “se vor vedea în Rai”.

Mai întâi, Carly Ann Harris a înecat pe Amelia în cada din baie, după care i-a pus trupul într-un cearșaf.

Apoi, femeia a pus trupul neînsuflețit pe o măsuță din grădina casei și i-a dat foc.

În timpul audierilor, jurații au auzit cum Carly Ann Harris s-a numit singură “un monstru”, imediat după arestare, ea declarându-le polițiștilor: “Merit să mor. Fetița mea…”.

Credea că va salva lumea
Potrivit anchetatorilor, criminala credea că trebuie să-i aducă o ofrandă lui Dumnezeu. “Avea mari probleme psihice”, au spus surse din anchetă, și își imagina că în acest fel va salva lumea.

“Îngerii mi-au spus că trebuie să fac asta”, ar fi spus criminala, imediat după ce a dat foc trupului neînsuflețit. Un vecin care a auzit-o pe fetiță țipând și strigând “mami” a sunat imediat la poliție, iar femeia a fost reținută pe loc.

Întrebată despre motivele pentru care a decis să-și ucidă fiica, Carly Ann Harris a spus că ar fi avut viziuni cu îngeri. Aceștia ar fi convins-o că trebuie să facă acest sacrificiu pentru a-și demonstra credința.

Un comentariu la „Ea e fetiţa de 4 anișori din Marea Britanie înecată de propria mamă, care apoi i-a dat foc

Lasă un răspuns