Era însărcinată când a mers la culcare. Când s-a trezit, copilul nu mai era în burtică. Ce a pățit femeia

Jody a intrat într-un somnd adânc în momentul în care trebuia să nască.

Femeia nu ține minte absolut nimic din ce s-a întâmplat în timpul operației de cezariană sau după, deoarece a dormit zile bune.

„Mă intristează foarte tare, pentru că nu îmi amintesc momentul în care am născut şi acelea sunt nişte clipe foarte preţioase”, a

mărturisit femeia pentru dailymail.co.ok.

Din nefericire, boala l-a afectat și pe bebeluș. Acesta a murit la scurt timp după naștere. O gravidă a vrut să filmeze prima ecografie.

Medicul i-a zis că nu vrea să vadă ce are înăuntru Jessica Capitani a intrat în atenția presei din afară după ce și-a povestit experiența dureroasă.

O poveste cu final neașteptat A dorit dintotdeauna să devină mamă, iar visul ei părea să devină realitate în anul 2005.

A vrut să filmeze prima ecografie, însă s-a lovit de dorința medicului de a-i explica unele lucruri înainte. „Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului.

Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica, scrie presa britanică.

„Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, a mai spus femeia. Ceea ce nu știa era că bucuria ei avea să dureze puțin.

Medicul i-a spus că nu și-ar dori să filmeze bebelușul din pântece, că nu ar vrea să știe ce are în ea.

Se pare că femeia avea multe complicații, unele amenințându-i viața atât ei cât și copilului.

Printre altele, copilul urma să se nască cu Sindromul Down și cu hidrocefalie.

Lasă un răspuns