Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!

Bunică în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 

ADS Publicitate

Se întâmplă adesea că, dacă un agent imobiliar lipsit de scrupule, el în mod fraudulos încercarea de a vinde un „bun“ un apartament aparent, nu expune pozele ei de pe site-ul web. Și dintr-o dată când există un interes în clientul apartament, examinând apartamentul, el vede o altă imagine – nu cel vazut pe site-ul alege o cazare in viitorul apropiat.

ADS Publcitate

Și când bunica, care era deja în vârstă de 96 de ani, a venit la biroul agenției imobiliare pentru a-și pune casa la vânzare, angajații agenției erau sceptici față de cererea ei. Când ajunseră la obiect, în fața lor apărea o locuință veche, deloc remarcabilă. Au fost mulți în zonă.

ADS Publicitate

Când agentul imobiliar a văzut casa, sa pregătit pentru faptul că dincolo de prag a fost așteptat de munți din vechile lucruri, miros de terebentină și instalații sanitare, care nu fuseseră schimbate de mult timp. Dar tipul a greșit …

Intrând în casă, un angajat al unei agenții imobiliare sa trezit într-un hol, în tonuri incredibil de plăcut albastru și alb, se părea că el era la un palat.

Aici este! Frumusețea incredibilă a anilor cincizeci! Catifea moale, scaune fabuloase și canapele.

În casa bătrânei, totul era spațios și strălucitor, iar detalierea selecției fiecărui detaliu era impresionantă.
În bucătărie, culorile palide roz pal au fost reglate la un apetit plăcut.

Un comentariu la „Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat!

Lasă un răspuns