Intâmplare cu final fericit

😀

Intamplare fericita: La un moment dat eram o persoana foarte fericita. Aveam o prietena superba cu care aveam o relatie de mai bine de 1 an asa ca ne-am decis sa ne casatorim.

Era o singura chestiune care ma incomoda si anume, sora ei mai mica care era o frumusete. Aceasta avea obiceiul de a se imbraca mereu cu fuste foarte scurte (fuste mini) iar de sutien nu mai zic nimic, niciodata nu cred ca a facut parte din garderoba ei.

Culmea era ca nu stiu cum se facea dar mai mereu ma trezeam pe langa ea cand ce sa vezi scapa ceva pe jos iar cand aceasta se apleca sa ridice acel lucru imi crea o super priveliste. In mod clar o facea intentionat, deoarce scenele de genul nu se intamplau si cand mai erau alte persoane prin preajma.

Intre timp, pregatirele pentru nunta erau in toi iar intre timp ma suna surioara si ma cheama pentru a verifica diverse lucruri la invitatiile pentru nunta. Am luat-o ca atara si i-am transmis ca vin in cateva minute. Cand am ajuns, ea era singura si a inceput sa imi sopteasca la ureche toate sentimentele ei pentru mine.Mi-a marturisit ca isi doreste sa faca dragoste cu mine macar o singura data inainte de a ma insura cu sora ei.

Am ramas complet socat si fara posibilitatea de a scoate vreun cuvant. Mi-a spus ca se retrage in dormitorul ei si daca imi doresc un ultim „zbor” salbatic nu trebuie sa fac altceva decat sa intru in dormitorul ei.Cum am spus, am ramas socat de cele auzit si ma uitam doar la ea cum urca scarile.

Am stat blocat cateva momente, m-am intors si m-am indreptat catre iesire. Am deschis usa si am inceput sa ma uit spre locul unde mi-am parcat masina cand dintr-o data am inceput sa aud multe aplauze. Toata familia viitoarei sotii astepta in fata casei si a inceput sa ma aplaude.

Viitorul socru s-a apropiat cu lacrimi in ochi de mine si a inceput sa imi sopteasca cat de mandru este el de mine ca am trecut acest test si mi-a urat un calduros bine ai venit in familie!
MORALA: INTOTDEUNA pastreaza prezervativele in masina

Este doar un banc preluat de pe net 😁
Asta așa, pentru neștiutori sau pentru cei care au nevoie de mură-n gură 😄

Lasă un răspuns