Lupte de stradă la Arad, după ce o fată de 12 ani s-a sărutat cu un vecin

Scandal sângeros între mai mulți tineri, seara trecută, în Arad, după ce o fată de 12 ani s-a sărutat cu un vecin în vârstă de 20 de ani.

Totul s-a întâmplat, seara trecută, pe strada Tarafului din Arad, acolo unde fata de 12 ani a fost văzută de rude în timp ce se săruta cu vecinul mai mare cu opt ani.

Ulterior, familia fetei a mers la casa vecinului, cu bâte și chiar cu o sabie, pentru a cere socoteală băiatului și pentru a-i interzice să o mai vadă pe copilă.

A urmat un adevărat război pe stradă, în care zeci de tineri au început să se lovească cu pumnii și cu picioarele, dar și să spargă geamurile unor blocuri din zonă.

Femeile țipau de frică, în timp ce vecinii au sunat de urgență la numărul unic 112.

Poliţist bătut, după ce a intervenit la scandal

Un polițist aflat în timpul liber a intervenit pentru a-i potoli pe scandalagii, însă din nefericire a fost și el lovit cu pumnii de tinerii care voiau să se răzbune.

“În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a liniștii și ordinii publice, fiind aplicate mai multe sancțiuni contravenționale, conform Legii 61/91, de asemenea fiind efectuate cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor izbucnirii conflictului și pentru luarea tuturor măsurilor legale care se impun”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga, pentru specialarad.ro.

Lasă un răspuns