O mama si-a lasat copilul de doar 2 luni intr-un cimitir, Copilul a fost gasit de un batranel care l-a dus imediat la spitalu, acum este bine si se cauta parinti adoptivi

Plânsetele unui bebeluș de doar două luni s-au auzit minute bune într-un cimitir, printre morminte. Alertați de zgomote, oamenii din apropiere s-au sesizat și au descoperit un copil abandonat, zăcând de ore bune pe ciment.

Cazul șocant a avut loc într-o localitate din Filipine, iar imediat ce a fost găsit, oamenii l-au dus pe cel mic la spital, acolo unde a primit îngrijiri medicale.

Bebelușul petrecuse ore bune afară, în frig, susțin doctorii care au preluat cazul, dar este în afara oricărui pericol. Localnicii care au găsit bebelușul au alertat imediat autoritățile care au început o cercetare. Aceștia au identificat-o pe bunica băiețelului care le-a spus că mama l-a abandonat.

“Un vecin a găsit băiatul după ce l-a auzit plângând. A fugit înapoi şi a chemat mai multe persoane care l-au ajutat să îl scoată dintre morminte. Fusese lăsat acolo pe timpul nopţii. Ar fi putut să fie mult mai grav dacă nu l-ar fi auzit nimeni dimineaţă. Sunt mulţi câini vagabonzi şi rozătoare în cimitir. Dacă ar fi fost rănit nu ar fi avut cine să îl ajute”, a declarat un localnic.

Lasă un răspuns