”O să ai tripleți sau aștepți un cal?” O femeie de 30 de ani, criticată dur pe internet, după ce burta de gravidă i-a crescut prea mult

O tânără de 30 de ani, care se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, a fost ținta comentariilor negative pe rețelele de socializare, după ce a făcut publice mai multe poze cu burta de gravidă. 

Elisha Bakes, în vârstă de 30 de ani, a început să primească comentarii negative atunci când a făcut publică o imagine cu burta, pe când era însărcinată în 14 săptămâni. 

Astfel, potrivit mărturisirilor făcute de aceasta, ea a primit mai multe comentarii negative. 

”Când am intrat în trimestrul al treilea de sarcină am început să primesc din ce în ce mai multe comentarii despre burta mea. M-au întrebat dacă urmează să am 78 de copii ori dacă aștept un cal. Sau dacă o să am tripleți.”,a mai povestit femeia, care a precizat că toate aceste replici n-au făcut decât să o rănească. 

Femeia a mai povestit, de asemenea, că oamenii i-au reproșat că mănâncă mult sau mâncare care nu este sănătoasă. 

”98 la sută dintre comentarii le-am ignorat, însă unele dintre remarci m-au rănit mult.”, a mai povestit ea potrivit Daily Mail. 

Elisha a născut luna trecută un băiețel perfect sănătos, ce va purta numele Kaelen. El mai are un frate, pe nume Kyson, de 21 de luni.

Lasă un răspuns