O tânără de 19 ani a născut la 45 de minute după ce a aflat că este însărcinată

O tânără în vârstă de 19 ani a născut pe bancheta din spate a unei mașini la numai 45 de minute după ce a aflat că este însărcinată.

Deși sarcina se apropia de nouă luni, tânăra nu a știut în niciun moment despre faptul că va deveni mamă, asta pentru că nu a avut niciun simptom.

Totul s-a întâmplat pe 17 iulie 2018, atunci când tânăra a trăit şocul vieții ei. Deşi când se dusese la culcare, cu o seară în urmă, avea stomacul plat, a doua zi s-a trezit însărcinată, având abdomenul ieşit foarte mult în exterior.

Fiind în şoc, proapăta mămica şi-a chemat alarmată mama, care, la rândul ei, a fost surprinsă de ceea ce se întâmpla. Nici măcar bunica nu a ştiut ce explicaţii să ofere pentru un eveniment atât de neaşteptat şi surprinzător.

Tânăra a fost dusă la spital, însă pe drum a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Potrivit doctorilor care au examinat-o, bebeluşul a crescut spre zona spatelui, fapt destul de comun, de aceea nu i-a crescut stomacul deloc, notează metro.co.uk.

În ziua nașterii, tot corpul tinerei a suferit modificări uriașe, astfel că bebelușul a ajuns în locul care trebuie, respectiv în partea din față.

Lasă un răspuns