Români din Foggia prinși că ţineau prizoniere fete în beci și vânduseră în avans copilul nenăscut al uneia dintre ele

Șase persoane de naționalitate română au fost arestate la Foggia, după ce au ținut în beciul casei trei fete de până în 17 ani, pe care le închiriau cu ora bărbaților dispuși să plătească, iar în momentul în care una dintre ele a rămas însărcinată, cei 6 i-ar fi vândut copilul în avans.

Fetele ar fi fost păcălite de unul dintre tinerii de naționalitate română, în vârstă de 16 ani. El le-a promis dragoste eternă și a jurat că le ia de nevastă pe fiecare.

Minţite că vor deveni neveste și vor trăi fericite
Așa au fost convinse să vină de la Milano la Foggia, doar că imediat au fost aruncate într-o încăpere încuiată din exterior cu zăvor și lanț, forțate să se prostitueze opt ore pe zi, în schimbul mâncării și a unui pachet de țigări, potrivit ilgazzettino.it

După luni întregi de coșmar, una dintre fete, care era deja gravidă, a reușit să scape. După un atac cu lovituri de pumni și picioare în stomac, tânărul de 16 ani nu a mai încuiat ușa, iar fata a putut să fugă în stradă.

Una dintre fete a reușit să evadeze
În mijlocul nopții, plină de vânătăi și răni pe tot corpul, tânăra a oprit un șofer de pe stradă și l-a rugat să o ducă la spital. Din nefericire, copilul murise.

În cazul unei alte fete care urma să nască, cei 6 s-ar fi angajat să vândă cu 28.000 de euro copilul nenăscut.

Cele 6 persoane de naționalitate română trăiesc la periferia din Foggia și fac parte dintr-o familie de romi. Toți cei 6 au fost reținuți de autoritățile italiene.

Celule întunecate, paturi și lanţuri de fier
Investigațiile judiciare au scos la iveală locuri special amenajate unde victimele erau bătute sălbatic, încăperi asemănătoare celulelor primitive, cu paturi și lanțuri de fier.

Singurul lucru care făcea notă discordantă cu mediul încojurător era un cărucior roșu pentru copii și hăinuțe, primite cadou de una dintre fete de la un client, scrie ilgazzettino.

Client milos

Același client care, după ce a aflat de violența îndurată de fată și sarcina pierdută, a decis să meargă să o vadă în spital, angajându-se să îi plătească 50 de euro pe zi, timp de un an, de data aceasta fără a cere la schimb vreun favor, ci doar să o ajute, potrivit ilgazzettino.it

Un comentariu la „Români din Foggia prinși că ţineau prizoniere fete în beci și vânduseră în avans copilul nenăscut al uneia dintre ele

Lasă un răspuns