Se saturase sa-si tot ascunda firele albe asa ca apeleaza la o transformare

Vine un moment in viata noastra cand ne dorim o schimbare de look pentru a ne simti bine in pielea noastra. Multe femei isi doresc o coafura care sa le transforme complet infatisarea vopsindu-si parul, dar acest lucru nu este o regula.

Sunt si persoane care nu doresc schimbarea infatisarii prin colorarea parului, ci pur si simplu sa il puna in valoare pastrand culoarea lui naturala. Kerry Grundhoefer nu se impaca in ultimul timp cu ideea ca trebuia tot timpul sa-si ascunda firele albe care ii cresteau de la radacina. O vizita la stilist si hotararea de a-si scurta parul lung si vopsit a fost de ajuns.

La 41 de ani, varsta ei de acum, avea nevoie de o schimbare iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul lui Christopher Hopkins, un stilist de notorietate.

Dupa o scurta conversatie, barbatul a intrebat-o cam cat de scurt ar vrea sa ii fie taiat parul. Fara sa mai stea pe ganduri, acesta i-a scurtat destul de mult parul dupa care i l-a aranjat intr-o coafura destul de simpla, dar de efect.

Privindu-se in oglinda, Kerry a fost extrem de bucuroasa de noua ei infatisare, iar acum astepta si reactia sotului ei. Acesta s-a declarat incantat de noua coafura a sotiei sale care de acum inainte nu va mai trebui sa-si ascunda firele albe.

Lasă un răspuns