Tânăr înju nghiat de 6 ori și ucis, în Londra: “Ajutor, mă urmăresc!”

Un tânăr de 26 de ani a murit după ce a fost înjunghiat de 6 ori, apoi urmărit pe o stradă din Londra. Victima, de origine spaniolă, care era în picioarele goale, s-a prăbușit în fața trecătorilor.

Scena teribilă s-a consumat în Leyton, în estul Londrei. David Martinez, un spaniol de 26 de ani, a fost înjunghiat cu sălbăticie într-un apartament din zonă.

Plin de sânge și desculț, tânărul a fugit în stradă, căutându-și salvarea.

“Ajutor, ajutor, ajutor, mă urmăresc”, a strigat tânărul, conform martorilor.

David Martinez s-a prăbușit pe stradă, iar trecătorii au încercat să îi acorde primul ajutor. Potrivit Daily Mail, un martor spune că, în tot acest timp, a văzut un individ fugind.

“Credem că victima și suspectul se cunoșteau. Nu credem că incidentul are legătură cu o răfuială între bande”, a transmis Poliția Metropolitană.

Moartea spaniolului confirmă un val de înjunghieri mortale, comise în Marea Britanie. David Martinez este cea de-a 14 victimă a atacurilor de cuțit comise doar în ultimele 16 zile. De la începutul anului, 29 de persoane au murit în astfel de incidente.

Victima unor lovituri de cuțit a fost și Tudor Simionov, românul erou care, în noaptea de Revelion, a intervenit pentru a-și apăra colegii, gărzi de corp la un club din Londra, care au fost atacați de un grup de scandalagii.

Lasă un răspuns