Uite cum arata prima sotie a lui Radu Valcan si de ce a divortat de ea!

Radu Valcan este casatorit acum cu Adela Popescu si au impreuna doi baietei minunati! Cel de-al doilea copil a venit pe lume in urma cu cateva zile, iar fericirea in casa lor este la cote maxime! Insa, inainte de acest mariaj fericit pe care il are, Radu Valcan a mai fost casatorit inca o data!

Putina lume stie despre Radu Valcan ca a mai fost casatorit inca o data si a divortat in anul 2003. Prima femeie care l-a convins sa mearga la altar alaturi de ea se numeste Tereza. Intre timp, si ea si-a refacut viata alaturi de un celebru grec, pe nume Dimitris Tranaka, cu care a decis sa isi uneasca destinul in anul 2007.

Cei doi s-au despartit civilizat, de comun acord, fara scandal sau reprosuri si si-au asumat amandoi greselile de pe parcursul relatiei. Tereza nu facea parte din lumea mondena, ci era femeie de afaceri in acel moment, iar mariajul lor a durat doar 4 ani de zile. Initial, aceasta a ales sa poarte numele lui Radu dupa divort, insa si l-a schimbat atunci cand s-a casatorit a doua oara.

Despre relatia pe care a avut-o cu Tereza, prezentatorul TV vorbeste foarte frumos: “Nu am gresit nici eu, nici ea. Asa a fost sa fie sa fim impreuna si sa ne despartim. Ne-am casatorit si am invatat multe, sunt incercari din viata. M-am casatorit la 20 si ceva de ani pentru ca mi se parea cool. Asa mi-am imaginat eu ca o sa fie acel moment, dar nu a fost asa. Eu doream stabilitate, imi place familia. Nu mai merge relatia, nu ne mai intelegem si te incarci negativ, asta e o relatie care nu te mai ajuta ca individ sa cresti.”

Un comentariu la „Uite cum arata prima sotie a lui Radu Valcan si de ce a divortat de ea!

Lasă un răspuns