Un hoţ a fost prins după ce a adormit în_casa victimei. A vrut să batjocorească o femeie, dar l-a furat somnul

Un hoţ care a încercat să spargă doua case în comuna Lunca Corbului, Argeş, a fost prins după ce a adormit la una dintre victime. La prima a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic, iar la a doua s-a dezbrăcat şi s-a băgat în pat lângă proprietară. Înainte să o abuzeze pe femeie, l-a luat somnul.

Polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Lunca Corbului, în Argeş, au reținut un bărbat de 38 de ani din localitate bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tentativa de furt, tentativa de viol, violare de domiciliu, lovire şi alte violenţe.

Tânărul este bănuit că ar fi pătruns fără drept într-o locuință de pe raza comunei Lunca Corbului cu intenția de a sustrage bunuri.

Totodată, este bănuit că a pătruns în altă locuință, din aceeași localitate, cu intenția de a întreține raporturi sexuale cu o femeie de 59 de ani.

Niciuna dintre rezoluțiile infracționale nu au fost duse la îndeplinire. În primul caz, bărbatul a intrat cu un cuţit, dar nu a furat nimic, a plecat şi a lăsat cuţitul pe masa.

În cel de-al doilea caz, hoţul a căutat prin casă, apoi s-a dezbracat şi s-a băgat în pât lângă proprietara casei. Înainte să apuce să întreţină relaţii sexuale cu femeia, l-a luat somnul.

Victima s-a trezit şi l-a găsit dormind gol puşcă lângă ea.

Persoanele vătămate nu au fost rănite. Bărbatul a fost reţinut şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Lasă un răspuns